Hier zonder Credit Card!

Boek direct op onze website en wees zeker van uw reservering zonder Credit Card gegevens in te voeren.

Daarnaast maakt u zo gebruik van een Next Stay Hotel Coupon voor de volgende keer voor extra voordeel!

Het Strand van Scheveningen

Het kilometerslange zandstrand van Scheveningen is het meest veelzijdige strand van Nederland, 4 seizoenen lang worden er evenementen georganiseerd en is het overal vrolijk en druk, zeker op warme dagen. Zoekt u wat meer rust dan is er het Zwarte Pad, Belgisch Park of loopt u via de duinen naar een rustig stukje strand.

Eten en drinken

De hele zomer staan er prachtige strandpaviljoens op het strand waar u heerlijk kunt eten met uitzicht op de zee. Op het strand worden ligbedden en schermen verhuurd. Aan de kop van het strand vindt u de havens van Scheveningen. Daar kunt u verse vis kopen of dineren in een van de restaurants die uitzicht bieden op de binnenhaven. 

Winkelen

Op de boulevard van Scheveningen kunt u ook lekker winkelen. De overdekte Palace Promenade is in de zomer zelfs tot 22:00 uur geopend. 

Evenementen

Op de website www.scheveningen.nl vindt u een overzicht van evenementen. Wie kent niet het vuurwerkfestival, maar er zijn ook volleybal competities, optredens en muziekfestivals.

Boulevard

Op de boulevard van Scheveningen bevindt zich het befaamde "Crazy Piano's", een groot feest voor alle bezoekers, want de muziekstijl die bepaalt u zelf; u vraagt en zij spelen. Een andere discotheek is DanielZ. Verder kunt u genieten van vele terrasjes met veelal live muziek. Er is een bowlingbaan in de Palace Promenade en het Casino en de Pathe bioscoop zijn zeer geschikt voor een leuke avond uit.