Hier zonder Credit Card!

Boek direct op onze website en wees zeker van uw reservering zonder Credit Card gegevens in te voeren.

Daarnaast maakt u zo gebruik van een Next Stay Hotel Coupon voor de volgende keer voor extra voordeel!

Attracties Den Haag

Vredespaleis

Gelegen op 10 minuten reizen per tram vanaf de boulevard. Het Vredespaleis was een geschenk van de Amerikaan Andrew Carnegie en hierin zijn o.a. het hof van arbitrage, het internationale gerechtshof en een fraaie bibliotheek gevestigd. 
Website: www.vredespaleis.nl 

Omniversum

Gelegen op 10 minuten reizen met bus 14 vanaf het hotel. Het Omniversum laat u films op Imax formaat daadwerkelijk beleven, Het koepelscherm is maar liefst 840 m2. 
Website: www.omniversum.nl 

Museon

Gelegen op 10 minuten reizen met bus 14 vanaf het hotel. Het leukste populair wetenschappelijke museum in Nederland verteld een fascinerend beeldverhaal over de mens en zijn wereld.
Website: www.museon.nl 

Panorama Mesdag

Gelegen op 10 minuten reizen met bus 22 vanaf de Gentsestraat achter het hotel. Sta midden in het grootste schilderij van Nederland en kijk 360 graden in het rond. Beleef het leven in 1881 door het 14 meter hoge cilindervormige schilderij van Hendrik Willem Mesdag.
Website: www.panorama-mesdag.com 

Gemeentemuseum

Gelegen op 10 minuten reizen vanaf het hotel met bus 21. Het gemeentemuseum is wereldberoemd vanwege zijn collectie schilderijen van Mondriaan. Ook worden werken van Haagse schilders getoond en een collectie kunstnijverheid. 
Website: www.gemeentemuseum.nl 

Mauritshuis

Gelegen op 15 minuten reizen met tram 9 van het hotel. Naast het binnenhof gelegen is het Mauritshuis befaamd vanwege haar wereldberoemde collectie schilderkunst uit de 17e eeuw.
Website: www.mauritshuis.nl